WorkAutcomes

Coaches, trainers, therapeuten en thuishulp
NIEUWS
Home

Puzzeltocht Zoutkamp vanaf 29 maart 2020

Aan de leden van Balans Digitaal -afdeling Groningen Niekerk/Zoutkamp

Thema: Puzzeltocht voor de woensdag en zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Beste ouders,

Normaal zouden wij u nu uitnodigen voor een themabijeenkomst ergens in een rustig Café. Ons gezond verstand zegt dat nu zeker niet te doen en de Corona-richtlijnen verbieden het zelfs. Maar wij willen toch graag contact houden en zo nodig ondersteuning bieden in deze bijzondere tijden.

Vanuit de media wordt duidelijk en wij horen het ook dat het voor veel ouders een uitdaging is om ondanks het huiswerkaanbod van de school, het thuis leuk te houden met de kinderen. De kinderen/ jongeren moeten wennen aan de andere dag invulling en raken hun energie niet meer zo gemakkelijk kwijt.

We willen daarom de kinderen, samen met één van de ouders uitnodigen een boeiende Puzzeltocht in Zoutkamp te maken op de woensdagmiddag of de zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Zoutkamp is een prachtige zeehaven en ligt waar ooit de Lauwerszee was maar nu het Lauwersmeer heet. Door de overheid is veel geïnvesteerd in allerlei toeristische activiteiten, zoals een route langs de meest opmerkelijke bezienswaardigheden. Sommige hiervan zijn opnieuw gebouwd en aangelegd zoals een kalkoven, oude vissershuisjes, het Visserijmuseum en een uitkijktoren.

Met deze puzzeltocht willen we u naar onze boerderij leiden waar we nog meer activiteiten aanbieden gericht op een plezierig als ook een leerzaam vermaak van de kinderen en een op maat gemaakte ondersteuning en begeleiding voor u als ouders, waar we u over willen informeren.

Om deel te nemen aan de Puzzeltocht kunt u zich aanmelden via: g.karstens@workautcomes.info
De kosten: € 5,= p.p./kind met een maximum van € 15,= per groep
Daarvoor krijgt iedereen bij de finish een goodiebag met een krentenbol, een pakje drinken, een prijsje voor deelname en informatie over de vervolgactiviteiten. We kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,
Het afdelingsbestuur Balans Digitaal afd. Groningen Geertje Karstens en Fenna Mulder