WorkAutcomes

Coaches, trainers, therapeuten en thuishulp
NIEUWS
Home

Balans info- en adviespunt, geen wachtlijsten, een aut-ponyclub

De Coöperatie Work Autcomes is m.i.v. 1 december j.l. ook het advies- en infopunt voor de ver. ouder Balans van kinderen met ASS, AD(H)D, depressie, Burn-out, trauma en stress in de provincie Groningen.
Wij bieden een themaprogramma aan voor alle ouders, broertjes en zusjes, leerkrachten en andere geïnteresseerden, over het begeleiden/omgaan met  deze kinderen/jongeren.

Wij bieden ambulante, specialistische begeleiding volgende de filosofie van het mediërend leren, ook aan volwassenen en ouderen die te maken hebben met stoornissen t.g.v. ASS, AD(H)D, depressie, stress of dementie.

Daarbij maken wij gebruik van een variatie van methoden en interventies, maar allen behorend bij de filosofie van het mediërend leren. wat betekent dat wij in onze begeleiding richten op het behartigen van de belangen van de cliënt, en deze centraal zetten in het ontwikkelplan de kwaliteiten en mogelijkheden van de cliënt als startpunt beschouwen en van daaruit samen en in afstemming met de ouders/verzorgers de ontwikkelstappen maken .

Daarnaast bieden we ook trainingen/coaching voor ouders/verzorgers en mantelzorgers zodat zij zich in hun rol van begeleider kunnen ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen in hun begeleidingswijze van hun kind/jongere, of  partner.

Eén van de hulpmiddelen die we gebruiken in de begeleiding/therapie zijn onze Fellpony's en  Groninger paarden. We willen erg graag we een AUT-pony/paardclub beginnen voor kinderen,jongeren en volwassenen die een begeleiding-, coachingsvraag  samen met ons uitwerken.