WorkAutcomes

Coaches, trainers, therapeuten en thuishulp
ZORGWIJZER
Home

Respijtzorg/begeleiding

Coöperatie Work Autcomes organiseert respijt/weekend- en vakantieopvang voor kinderen en jongeren voor overdag van 8.00 tot 18.00 uur, met een ondersteuningsvraag, die graag buiten spelen, met pony’s rijden of knuffelen, allerlei (natuur) opdrachten uitvoeren.

We doen dit op de Juckemaheerd, vlakbij Zoutkamp. Kinderen en jongeren die een vorm van autisme, ADHD, leer en gedragsproblematiek, licht verstandelijke beperking hebben of een combinatie ervan. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 21 jaar. De opvang is bedoeld ter ontlasting van de gezinssituatie, die overdag ruimte hebben en daarbij het werken aan de verdere ontwikkeling van o.a. cognitieve, sociale en communicatieve vaardigheden gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en een positief zelfbeeld. De activiteiten zijn zo veel mogelijk afgestemd op de belevingswereld van kinderen en jongeren, waarbij wij ernaar streven om elk deelnemer te prikkelen en uit te dagen. Gedurende een activiteit maken we volop gebruik van de faciliteiten op onze locatie.

Het programma wordt in overleg met de deelnemers, de kinderen en jongeren opgesteld. Wij werken met professionele afgestudeerde begeleiders (HBO of WO) en een 12 uurs begeleiding/toezicht, zodat u, het gezin de gelegenheid heeft voor een eigen weekeinde of vakantieplannen. Hiertoe kunt u ook gebruik maken van de vele voorzieningen die beschikbaar zijn voor kort en langer verblijf in het Lauwersmeergebied.
Neem contact met me op naar aanleiding van:
Respijtzorg/begeleiding
Ik heb de het privacy statement gelezen en ga akkoord klik hier om te lezen